Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Altamira Real Estate: Καταστήματα σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους
Altamira Real Estate: Καταστήματα σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους

Altamira Real Estate: Καταστήματα σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους

Καταστήματα σε περιζήτητες εμπορικές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate.

Τα ακίνητα διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενά και μπορούν να αξιοποιηθούν αμέσως από τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες, είτε για ιδιοχρησία, είτε για ενοικίαση που θα τους επιφέρει επιπλέον εισοδήματα.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Αγίων Ομολογητών στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, εντοπίζεται κατάστημα στην ενδεικτική τιμή των €200.000. Το ακίνητο με εμβαδόν ισογείου 195 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο υποδοχής, κουζίνα, γραφεία και υπόγειο έκτασης 26 τ.μ..

Στην Έγκωμη, ξεχωρίζουν δύο καταστήματα τα οποία βρίσκονται κοντά στη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €100.000 και €125.000 αντίστοιχα. Πρόκειται για μία περιοχή με πολλές κατοικίες και πολυκατοικίες, γεγονός που αναδεικνύει τα εν λόγω καταστήματα ως ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Το ένα ακίνητο έχει έκταση 77 τ.μ., ενώ το δεύτερο αποτελείται από μεσοπάτωμα και αποθήκη, με το συνολικό εμβαδόν του να ανέρχεται σε 92 τ.μ..

Στην πολυσύχναστη τουριστική περιοχή Πρωταρά στο Παραλίμνι, ξεχωρίζει κατάστημα, έκτασης 46 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €55.000. Το ακίνητο βρίσκεται επί της λεωφόρου Πρωταρά και διαθέτει πρόσοψη (βιτρίνα) περί τα τέσσερα μέτρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, γωνιακό κατάστημα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στον Δήμο Λάρνακας, κοντά στην υπεραγορά Σκλαβενίτης. Το κατάστημα πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €280.000, έχει εμβαδόν 105 τ.μ. και μεσοπάτωμα 55 τ.μ., ενώ διαθέτει βιτρίνα 15 μέτρων.

Στον Δήμο Πάφου, κοντά στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Νικόδημου Μυλωνά και κοντά στην τουριστική περιοχή της πόλης, ξεχωρίζει μεγάλο κατάστημα στην ενδεικτική τιμή των €255.000. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο στο ισόγειο και αποθήκες στο υπόγειο, ενώ έχει συνολικό εμβαδόν 278 τ.μ…

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Πηγή: Sigmalive

 

Send this to a friend