Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Quality Group: Υπερήφανος χορηγός του Πρωταθλητή Ηλία Γεωργίου
Quality Group: Υπερήφανος χορηγός του Πρωταθλητή Ηλία Γεωργίου

Quality Group: Υπερήφανος χορηγός του Πρωταθλητή Ηλία Γεωργίου

Στα γραφεία του ομίλου εταιρειών Quality Group βρέθηκε ο Ηλίας Γεωργίου, ο χρυσός πρωταθλητής της ενόργανης στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Birmingham, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη. Ο αθλητής που έκανε υπερήφανη την Κύπρο κάνοντας 16,000 θεατές να σταθούν όρθιοι και να ακούσουν τον εθνικό μας ύμνο, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλοτου ομίλου κ. Σάββα Κάκοστο πλαίσιο της ΔΙΑ ΒΙΟΥ χορηγικής συνεργασίας που έχουν οι δύο πλευρές.

Ο κ.Κάκος συνεχάρη τόσο τον αθλητή όσο και τον προπονητή του, για τη μεγάλη επιτυχία που έφεραν στην Κύπρο μας, αναφέροντας πως ο όμιλος Quality Group θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τον αθλητή ως ο ΔΙΑ ΒΙΟΥ χορηγός και θα ενισχύει τους αγώνες τουγια διεθνείς διακρίσεις, καθώς η αφοσίωση και η αγωνιστικότητα του, καλλιεργούν τα πρότυπα ήθους, που εκφράζουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τις αξίες του ομίλου.

Ο κ. Κάκος επιπλέον ανέφερε πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για τον όμιλο εταιρειών Quality Group η συνεργασία με αυτόν τον κορυφαίο πρωταθλητή που κατάφερε να πετύχει τέτοια τεράστια νίκη για τον κυπριακό αθλητισμό. Στο πρόσωπο του Ηλία δεν βλέπουμε απλά έναν αθλητή που κερδίζει μετάλλια και κάνει την Κύπρο μας υπερήφανη, αλλά ένα σεμνό ταπεινό παιδί, γεμάτο ήθος και αξίες που καλλιέργησε από την οικογένεια του, το οποίο αποτελεί πρότυπο για κάθε παιδί και κάθε γονιό».

Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια του ομίλου Quality Group νιώθουμε υπερήφανοι που στηρίξαμε αυτό το παιδί όταν το είχε ανάγκη και τον βοηθήσαμε να πετύχει αυτές τις σπουδαίες διακρίσεις μαζί με τον προπονητή του. Του εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιής και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής ομάδας.

Ο Ηλίας Γεωργίου ανέφερε«Ευχαριστώ τον κ. Σάββα Κάκο για τη μεγάλη του στήριξη. Ο κ. Κάκος πριν δύο χρόνια πίστεψε σε ‘μένα και με στήριξε υιοθετώντας με, ως αθλητή με δια βίου χορηγία. Μια κίνηση η οποία μου επέτρεψε να προπονούμαι κανονικά χωρίς να χρειάζεται να εργάζομαι και να είμαι επικεντρωμένος στους αγωνιστικούς μου στόχους. Τον ευχαριστώ από καρδιάς τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο».

Send this to a friend