Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πολωνός διεθνής… «γίγαντας» ο στόχος του Λάρκου (βίντεο)
Πολωνός διεθνής… «γίγαντας» ο στόχος του Λάρκου (βίντεο)

Πολωνός διεθνής… «γίγαντας» ο στόχος του Λάρκου (βίντεο)

Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ η Ανόρθωση και ο Νεόφυτος Λάρκου είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν προς ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και μάλιστα με κάποιο πορτιέρο που θα μπορεί να δώσει λύσεις όποτε χρειαστεί.

Στόχος και προτεραιότητα είναι να έρθει τερματοφύλακας κάτω των 22 που θα μπορεί να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα και να βάλει δύσκολα στο Λόρια. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, όμως η ομάδα της Αμμοχώστου φαίνεται να έχει ήδη προχωρήσει αρκετά το θέμα μιας και έχει εντοπίσει μία αξιόλογη περίπτωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Weszlo η «Κυρία» έχει ανοίξει επικοινωνία με την πολωνική Ραντόμιακ Ράντομ για την απόκτηση του 22χρονου θηριώδη τερματοφύλακα Φίλιπ Ματσχρόβιτς.

Ο Ματσχρόβιτς έχει ύψος 1.94 και την περσινή περίοδο είχε 33 συμμετοχές, ενώ φέτος κατέγραψε μία συμμετοχή, καθώς είχε ένα τραυματισμό τον οποίο ξεπέρασε. Η Ανόρθωση είναι σε επαφές με τον σύλλογο που ανήκει και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό. Ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ομάδες και όποιος πείσει τον διεθνή με την κάτω των 21 της Πολωνίας τερματοφύλακα θα τον κάνει δικό της.

Η πολωνική ομάδα θα πρέπει βέβαια και να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον αφήσει ελεύθερο μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο για δυο ακόμη χρόνια. Αν η Ανόρθωση μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» της Ραντόμιακ τότε έχει ελπίδες να τον κάνει δικό της.

Δείτε κάποιες στιγμές από τον Ματσχρόβιτς:

Send this to a friend