Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κρατά το δεύτερο μέρος και περιμένει ποιοτική ενίσχυση
Κρατά το δεύτερο μέρος και περιμένει ποιοτική ενίσχυση

Κρατά το δεύτερο μέρος και περιμένει ποιοτική ενίσχυση

Κέρδισε η Ανόρθωση στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα με 2-0 με την ομάδα της Αμμοχώστου να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως.

Πάτησε γκάζι, έβγαλε φάσεις και πέτυχε και δυο γκολ που άφησαν ικανοποιημένο τον Μίλανιτς που είδε κάποια βελτίωση αλλά πάντα θέλει περισσότερα. Ο Σλοβένος τεχνικός έπαιξε χωρίς «καθαρό» δεκάρι θέλοντας να τεστάρει κάποια πράγματα και σαφώς η ομάδα έδειξε να επηρεάζεται σε κάποιο βαθμό.

Τα γκολ των Χαρογιάν και η γκολάρα του Ουάρντα έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα, όμως είναι αναγκαία η ενίσχυση με επιτελικό μέσο και επιθετικό κορυφής που θα κάνουν τη διαφορά. Αν τους βρει η Ανόρθωση θα μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ο Λάρκου καθυστέρησε τις δυο τελευταίες κινήσεις γιατί προφανώς έχασε κάποιους στόχους και με κάποιους άλλους δεν μπόρεσε να προκύψει συμφωνία. Στόχος του είναι να μπορέσει να φέρει παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν πράγματα και να ανεβάσουν το επίπεδο. Αν τα καταφέρει κανείς δεν θα θυμάται ότι καθυστέρησαν να φθάσουν. Αν όχι, θα επωμιστεί το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί…

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend