Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Νέα Σαλαμίνα: Οι δοκιμές του Πούρσα στο φιλικό με τον Ερμή και ο παίκτης που «κλέβει» τις εντυπώσεις
Νέα Σαλαμίνα: Οι δοκιμές του Πούρσα στο φιλικό με τον Ερμή και ο παίκτης που «κλέβει» τις εντυπώσεις

Νέα Σαλαμίνα: Οι δοκιμές του Πούρσα στο φιλικό με τον Ερμή και ο παίκτης που «κλέβει» τις εντυπώσεις

Φιλική νίκη είχαμε για τη Νέα Σαλαμίνα στο πρώτο φιλικό της ομάδας που έγινε χθες στην Κύπρο μετά και την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προτίμησε να δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν θα θεωρούνται πρώτης επιλογής, ενώ έριξε θεωρητικά βασικούς μετά το 60ο λεπτό.

Ο Πουρσαϊτίδης ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 5-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κίσσας, η τριάδα στην άμυνα αποτελείτο από τον Ντιακιτέ, Καλογήρου και Βίκτωρος, δεξιά ο Παύλου και αριστερά ο Νικολάου. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Φιάκας και Καρλίτος, δεξιά της επίθεσης Κουμουρής, αριστερά ο Μιγκελίτο και στην κορυφή ο Χατζηαντώνης.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είδαμε Κουμουρή και Χατζηαντώνη να αλλάζουν θέσεις μερικές φορές. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με τον Κουμουρή να είναι πρωταγωνιστής στην καλύτερη ευκαιρία της ομάδας με ωραία κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος πέρασε στον αγώνα ο Φελίπε αντί του Ντιακιτέ, είχαμε αλλαγή συστήματος παίζοντας ουσιαστικά με τετράδα στην άμυνα και τον Ερμή να κερδίζει έδαφος, να έχει δοκάρι και να χάνει δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Περίπου στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε μαζεμένες αλλαγές από τον Πουρσαϊτίδη που έριξε στο γήπεδο τους… βασικούς. Με το 4-2-3-1 να δουλεύει πλέον πολύ καλά η Νέα Σαλαμίνα ρόλαρε καλύτερα στο γήπεδο. Πολύ καλός στο κέντρο ο Μάντζεκ, εξαιρετικός ο επιτελικός μέσος Κλίμοβιτς, δραστήριος ο Τιάγκο, αποτελεσματικοί οι κεντρικοί αμυντικοί Κατσικάς και Ντάτκοβιτς με τον Ελλαδίτη να χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικός στα δυνατά μαρκαρίσματα του.

Το φιλικό έκρινε ο Τολεμές που με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κλίμοβιτς και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Γάλλος επιθετικός δείχνει αποφασισμένος και φέτος για να δώσει λύσεις και σημαντικές βοήθειες στη Νέα Σαλαμίνα.

Το φιλικό με Ανόρθωση και με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι πιο διαφωτιστικά μιας και εκεί θα μπορούν να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζεται.

Στα μεταγραφικά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, όμως υπάρχει ανοικτό παράθυρο για μία με δυο κινήσεις ακόμη αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα οικονομικά της ομάδας.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend