Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έκκληση από την Αστυνομία: Αναζητούν την ταυτότητα της ποδηλάτριας που ξεψύχησε στην άσφαλτο στη Λεμεσό
Έκκληση από την Αστυνομία: Αναζητούν την ταυτότητα της ποδηλάτριας που ξεψύχησε στην άσφαλτο στη Λεμεσό

Έκκληση από την Αστυνομία: Αναζητούν την ταυτότητα της ποδηλάτριας που ξεψύχησε στην άσφαλτο στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό, όταν ποδηλάτρια παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 20χρονος. Το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί για την ώρα.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν, όχημα που οδηγούσε 20χρονος σε κύρια οδική αρτηρία, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα γυναίκα που επέβαινε σε ποδήλατο. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, διερευνώνται από τις Αρχές, ενώ διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, όπως δήλωσε από τη σκηνή ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

Το θύμα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος κι ο οδηγός του οχήματος, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για απουσία φωτισμού στο ποδήλατο της άτυχης κοπέλας.

Κατά τη σύγκρουση, το όχημα παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και προσέκρουσε σε ηλεκτρικό πάσσαλο, τον οποίο απέκοψε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το νέο θανατηφόρο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό. Οι πολίτες μπορούν, επίσης, να καλούν στο 1460.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend