Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες από τις 8 Αυγούστου για ένα μήνα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου
Εργασίες από τις 8 Αυγούστου για ένα μήνα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου

Εργασίες από τις 8 Αυγούστου για ένα μήνα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου

Εργασίες ποτίσματος θα διεξάγονται από την επόμενη εβδομάδα, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, ενώ εργασίες κλαδέματος θα πραγματοποιούνται στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρεται ότι την περίοδο από 8/8/2022 – 8/9/2022, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Aγίας Νάπας, από το αεροδρόμιο μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος στα πρανή (συμπεριλαμβανομένων των τριγώνων) από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας των τριγώνων του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς για μήκος 50μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Προστίθεται ότι την περίοδο 8/8/2022 – 8/9/2022,  μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, στον αυτοκινητόδρομο  Λάρνακας – Κοφίνου θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1500μ. περίπου κάθε φορά, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Send this to a friend