Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Ο Τσάβι θέλει τη μεγάλη επιστροφή του Μέσι στην Μπάρτσα!
Ο Τσάβι θέλει τη μεγάλη επιστροφή του Μέσι στην Μπάρτσα!

Ο Τσάβι θέλει τη μεγάλη επιστροφή του Μέσι στην Μπάρτσα!

Βόμβα μεγατόνων! Όπως αναφέρει η «Sport» ο Τσάβι ζήτησε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει πίσω στην καταλανική ομάδα τον Λιονέλ Μέσι.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θέλει το καλοκαίρι του 2023 να γυρίσει ο Μέσι στην ομάδα του.

Ο Τσάβι εκτιμάει ιδιαίτερα τον Λιονέλ Μέσι, έχοντας υπάρξει και συμπαίκτες και θέλει να… διορθώσει το λάθος που έγινε το περσινό καλοκαίρι, φέρνοντας τον Αργεντινό πίσω στο «σπίτι» του. Το έχει ζητήσει ήδη από τον Ζοάν Λαπόρτα, λέγοντας πως η επιστροφή του μπορεί να ωφελήσει την Μπαρτσελόνα τόσο σε οικονομικό-εμπορικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό.

Στο οικονομικό-εμπορικό κομμάτι η Μπαρτσελόνα έχασε σε εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στο θέμα των χορηγιών, με την Παρί Σεν Ζερμέν από τη δική της πλευρά να είναι κατά πολλά εκατομμύρια κερδισμένη από την έλευση του Μέσι! Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα επηρεάστηκε επίσης αφού τελείωσε της σεζόν χωρίς να κατακτήσει τον παραμικρό τίτλο, ενώ και η εικόνα των «μπλαουγκράνα» στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ήταν απογοητευτική.

Παρά το γεγονός ότι θα έχουν περάσει δύο χρόνια και ότι ο Μέσι θα είναι 36 ετών, ο Τσάβι θεωρεί ότι ο Λέο μπορεί ακόμα να προσφέρει πολλά στον αθλητισμό, τόσο σε επίπεδο εμπειρίας όσο και μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής πιστεύει ότι είναι εφικτό για τον Αργεντινό να επιστρέψει στην ομάδα, όντας ο βασικός πυλώνας του πρότζεκτ του, ενώ μπορεί να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα στηριχτεί η νέα… Μπαρτσελόνα, βοηθώντας στη μετάβαση από μια άλλη εποχή σε αυτή του Τσάβι.

Η ιδέα του τεχνικού των Καταλανών να επιστρέψει ο Μέσι αρέσει στη διοίκηση και μένει να φανεί αν και πότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

sport-fm.gr

Send this to a friend