Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Φιλική νίκη με ΓΚΟΛΑΡΑ Ραφίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Φιλική νίκη με ΓΚΟΛΑΡΑ Ραφίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Φιλική νίκη με ΓΚΟΛΑΡΑ Ραφίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φανταστικό γκολ του Ραφίνια έκρινε το πρώτο – φιλικό – clasico της σεζόν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, που είχε ένταση και αρκετά νέα πρόσωπα. Ντεμπούτο για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τους Καταλανούς.

Παρά το γεγονός πως το ματς διεξήχθη στο Λας Βέγκας και ήταν φιλικό, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου το αντιμετώπισαν… σχεδόν ως επίσημο. Οι μονομαχίες ήταν αρκετές και μάλιστα υπήρξε και ένταση, ενώ οι Κάρλο Αντσελότι και Τσάβι χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους «βασικούς» που είχαν στην διάθεσή τους.

Τελικά, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που χαμογέλασε, αφού κέρδισε με 1-0 και χάρη σε ένα φανταστικό γκολ του Ραφίνια.

Για τους Καταλανούς έπαιξε και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, ενώ βασικός ξεκίνησε ο επίσης νεοφερμένος Αντρέας Κρίστενσεν. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Φρανκ Κεσιέ, όπως και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, που… παίζει εδώ και καιρό για μεταγραφή.

Αντίθετα, στην μεριά της Ρεάλ είδαμε ως βασικούς τους Αντόνιο Ρούντιγκερ – Ορελίν Τσουαμενί, καθώς και τον Εντέν Αζάρ, που… παλεύει για να βρει τον χαμένο του εαυτό.

Ρεάλ: Κουρτουά, Βάσκες, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Αζάρ, Ροντρίγκο, Βινίσιους. Έπαιξαν ως αλλαγές οι Βαγιέχο, Νάτσο, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο, Καζεμίρο, Οντριοθόλα, Σεμπάγιος, Μεντί, Ντίαζ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Γκαρσία, Κρίστενσεν, Αραούχο, Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι, Φατί, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια. Έπαιξαν ως αλλαγές οι Ντεστ, Πικέ, Ντεμπελέ, Ντεπάι, Ινάκι, Νίκο, Ομπαμεγιάνγκ, Κεσιέ, Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μπαλντέ.

sdna.gr

Send this to a friend