Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Στη Λεμεσό, δωρεάν μαθήματα μαγειρικής και γευστικές δοκιμές από τη Lidl Κύπρου
Στη Λεμεσό, δωρεάν μαθήματα μαγειρικής και γευστικές δοκιμές από τη Lidl Κύπρου

Στη Λεμεσό, δωρεάν μαθήματα μαγειρικής και γευστικές δοκιμές από τη Lidl Κύπρου

Η Lidl Κύπρου διοργανώνει σειρά από καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Λεμεσό, για να προσφέρει γεύσεις του καλοκαιριού καιγια να κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο φωτεινό, με τη Lidl Food Academy!

Για όλο το καλοκαίρι, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως, Μουτταγιάκας και Ρούσβελτ, προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Πρώτο παίρνει σειρά το κατάστημα Μουτταγιάκας, από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2022.

Στις εκδηλώσεις, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μαθήματα μαγειρικήςγια ενήλικες και για παιδιά και γευστικές δοκιμές μπύρας, με φαγητό και μουσική.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα της Lidl Food Academy και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μετά από κλήρωση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.LidlFoodAcademy.com.cy ή καλέστε το 22661516.

Δείτε τις εκδηλώσεις και δηλώστε συμμετοχή σε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Μαθήματα Μαγειρικής

 Μάθημα Μαγειρικής: Εύκολες Σπιτικές Πίτσες

Μέσα σε αυτό το δίωρο, θα μάθετε να ανοίγετε μια τέλεια ζύμη, να επιλέγετε τα σωστά υλικά και να προετοιμάζετε μόνοι σας τις νοστιμότερες και πιο υγιεινές πίτσες που φάγατε ποτέ! Κερδίστε συμμετοχή για εσάς και άλλο ένα άτομο. Δηλώστε στο www.LidlFoodAcademy.com.cy

Πού: Lidl Μουτταγιάκας

Πότε:30/7/22  Σάββατο, 10:00 πρωί  – 12:00 μεσημέρι

Μάθημα Μαγειρικής: Γεμιστά Λαχανικά

Εύκολα γεμιστά; Μάθετε να κάνετε το τέλειο αυτό μαμαδίστικοφαγητό και πάρτε συμβουλές για ανεπανάληπτα νόστιμα γεμιστά. Δηλώστε συμμετοχή στο μάθημα αυτό και κερδίστε συμμετοχή για δυο άτομα στο www.LidlFoodAcademy.com.cy

Πού:Lidl Μουτταγιάκας

Πότε: 30/7/22  Σάββατο, 6:00 απόγευμα– 8:00 βράδυ

Μάθημα Μαγειρικής: Τα καλύτερα της κυπριακής κουζίνας

Μέσα σε ένα διασκεδαστικό δίωρο, μάθετε πώς να ετοιμάζετε μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της κυπριακής κουζίνας. Νόστιμες, εύκολες συνταγές, που ετοιμάζονται στο άψε-σβήσε με τοπικά, φρέσκα υλικά και εντυπωσιάζουν με τη γεύση τους. Κερδίστε συμμετοχή για εσάς και άλλο ένα άτομο. Δηλώστε στο www.LidlFoodAcademy.com.cy  Το μάθημα είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Πού:Lidl Μουτταγιάκας

Πότε: 31/7/22 Κυριακή, 10:00 πρωί – 12:00 μεσημέρι

Μάθημα Μαγειρικής:  Παστίτσιο και Μουσακάς

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζεστό, λαχταριστό πιάτο μουσακά ή σε ένα παστίτσιο που μοσχοβολάει; Εμείς σίγουρα όχι. Περάστε ένα ευχάριστο και δημιουργικό μάθημα Σαββάτου και κερδίστε συμμετοχή για εσάς και άλλο ένα άτομοστο www.LidlFoodAcademy.com.cy. Το μάθημα είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Πού:Lidl Μουτταγιάκας

Πότε:31/7/22 Κυριακή, 18:00 απόγευμα  – 20:00 βράδυ

Παιδικά Μαθήματα Μαγειρικής

Ελάτε με το παιδί σας για να περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα στο Lidl Μουτταγιάκας!  Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα μάθετε εύκολες συνταγές που μπορείτε να φτιάχνετε με το παιδί σας. Τα μαθήματα παραδίδει ειδική εκπαιδεύτρια. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Δηλώστε συμμετοχή στο www.LidlFoodAcademy.com.cy και κερδίστε συμμετοχή για εσάς και το παιδί σας. Αφορά παιδιά από 6 έως 12 ετών μαζί με ένα γονέα.

Μάθημα 1

Πού:Lidl Μουτταγιάκας

Πότε:1/8/22 Δευτέρα, 17:00– 19:00 απόγευμα

Μάθημα 2

Πού: Lidl Μουτταγιάκας

Πότε:2/8/22 Τρίτη, 17:00– 19:00 απόγευμα

Lidl Beer Garden – Δοκιμή μπύρας

Δοκιμάστε όλες τις αγαπημένες μπύρες Lidl και λαχταριστό BBQ δωρεάν, σε αυτό το δροσερό καλοκαιρινό event! Το Lidl Beer Garden στήνεται για ένα βράδυ μόνο για τους τυχερούς που αγαπούν την μπύρα!  To Lidl Beer Garden θα βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πάρκο που γειτνιάζει το Lidl Μουτταγιάκας και θα προσφέρει δωρεάν απεριόριστη μπύρα, με λαχταριστά είδη BBQ και καλοκαιρινή μουσική, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό περιβάλλον! Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε, για εσάς και ένα ακόμα άτομο, δωρεάν συμμετοχή στο μοναδικό Lidl Beer Garden. Δηλώστε εδώ: www.LidlFoodAcademy.com.cy

Πού:Lidl Μουτταγιάκας

Πότε: 2/8/22 Τρίτη, 20:00 βράδυ

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Send this to a friend