Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Δείτε το ολοκαίνουριο έργο Drosia Gardens Residences από την Africanos Property Developers (VIDEO)
Δείτε το ολοκαίνουριο έργο Drosia Gardens Residences από την Africanos Property Developers (VIDEO)

Δείτε το ολοκαίνουριο έργο Drosia Gardens Residences από την Africanos Property Developers (VIDEO)

της Ευαγγελίας Κυριάκου

Σε μια από τις πιο αγαπημένες γειτονίες σας στην Λάρνακα, έρχεται το ολοκαίνουριο έργο της Africanos Property Developers. Στην καρδιά της πόλης μας, στην περιοχή Δροσίας, Ηγουμενίτσας 8, το Drosia Gardens Residences με 8 υπέροχα διαμερίσματα θα κλέψει τις καρδιές όλων μας!

Το νέο έργο της Africanos Property Developers συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι ώστε να κάνεις το βήμα για αγορά ακινήτου σήμερα.

Η απόλυτη θέα της αλυκής από ένα υψομετρικό σημείο στις γειτονίες της νεόκτιστης Δροσιάς από την μια πλευρά και ένα ολοπράσινο πάρκο από την άλλη πλευρά διασφαλίζουν την μοναδικότητα του έργου Drosia Gardens Residences.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει κάθε απορία:


Όλα τα διαμερίσματα επωφελούνται ιδιωτικό, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο.
Επικοινώνησε με την ομάδα της Africanos για περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο αφού η διαθεσιμότητα είναι ήδη περιορισμένη!
Για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο:

[email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend