Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 14χρονος Σκαλιώτης αθλητής που εντυπωσίασε τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη
Ο 14χρονος Σκαλιώτης αθλητής που εντυπωσίασε τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη

Ο 14χρονος Σκαλιώτης αθλητής που εντυπωσίασε τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη

Εντυπωσίασε τον Αντρέα Μιχαηλίδη ο 14χρονος Κωνσταντίνος Μιχαήλ από την Λάρνακα που έκανε εκπληκτική κούρσα στα 150μ την Κυριακή 3/7 και τερμάτισε πρώτος.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΚΟΑ:

Στους Παγκ. Αγώνες Στίβου U16, με εντυπωσίασε ένα 14χρονο παιδί που έκανε εκπληκτική κούρσα στα 150μ την Κυριακή 3/7 κ φυσικά τερμάτισε πρώτος: ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ απο την Λάρνακα που αγωνίζεται με τα χρώματα του ιστορικού ΓΣΕ.

Πέτυχε χρόνο 16:58 που ήταν παγκύπριο & ατομικό ρεκόρ!! Πρέπει να πώ ότι έτρεξε κ την προηγουμένη μέρα, το Σάββατο 2/7, στα 80μ κ πάλι τερμάτισε πρώτος με χρόνο 9:07, που ήταν ξανά παγκύπριο & ατομικό ρεκόρ!!

Το συζητήσαμε με τον Πρόεδρο ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη κ ανακαλύψαμε ότι ο μικρός έτρεξε κ στα 100μ στις 18/6, στους Παγκύπριους Αγώνες U18. Τερμάτισε πάλι πρώτος με χρόνο 11:01, που ήταν ατομικό ρεκόρ!! Το παιδί είναι ένα φαινόμενο στην ηλικία του κ οφείλουμε να τον προσέξουμε! Ο ΚΟΑ θα μελετήσει την περίπτωση του, μαζί άλλες φυσικά, στα πλαίσια του νέου Σχεδιασμού Προοπτικής που ανακοινώνουμε τον Σεπτέμβριο κ πιστεύουμε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη των νεαρών!

Γνώρισα εκεί τους περήφανους γονείς του, τον Μιχάλη & την Μαρία, οι οποίοι τον τρέχουν συνεχώς «ξοπίσω» κ τον προσέχουν! Καλή συνέχεια λεβέντη μου, πρόσεχε τα βήματα σου κ να ακούς τον προπονητή σου..…

Send this to a friend