Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Κύριος” και “Μαχητής” και τη νέα χρονιά ο Ουάρντα!
“Κύριος” και “Μαχητής” και τη νέα χρονιά ο Ουάρντα!

“Κύριος” και “Μαχητής” και τη νέα χρονιά ο Ουάρντα!

Aμρ Ουάρντα και Ανόρθωση εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα προχωρήσουν μαζί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Αιγύπτιος “έριξε” γέφυρες επικοινωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και διεμήνυσε στους ανθρώπους της “Κυρίας” ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Από την άλλη ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νεώφυτος Λάρκου αλλά και ο Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαίδης θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ τους τον MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά όλοι γνωρίζουν την ποιότητα και την αξία του και διοικητικά είναι μια κίνηση που θα φέρει επιπλέον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης και ενδέχεται να κάνει γκελ… και στον κόσμο αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Από την αρχή το τόνιζε ο Αμρ Ουάρντα ότι εάν μείνει στην Κύπρο θα αγωνιστεί μόνο στην Ανόρθωση. Από οικονομικής πλευράς φαίνεται οι δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και ο Αιγύπτιος θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και παράλληλα από τους υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος μας.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα και εάν δεν αλλάξει κάτι, ο Ουάρντα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις Πλάτρες…

 

Send this to a friend