Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άνδρας ηλικίας 35 ετών νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης, από δύο άγνωστα άτομα, όταν επισκέφθηκε το διαμέρισμα της πρώην συμβίας του στα Λιβάδια Λάρνακας, προκειμένου να συζητήσουν, για ορισμένα προσωπικά τους θέματα.

Συγκεκριμένα με την άφιξη του έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 35χρονος, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες. Προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο τα άγνωστα πρόσωπα, κατάφεραν να τον ανακόψουν και αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του, διέφυγαν πεζοί.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις.

Φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα πηχιοκαρπικής αριστερού χεριού και θλαστικό τραύμα στην δεξιά κροταφιαία χώρα.

Χθες συνελήφθη Γυναίκα ηλικίας 35 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση, αφού στους ανακριτές  ηγέρθησαν υποψίες ότι η γυναίκα ενδεχομένως να εμπλέκεται στην επίθεση.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.

 

Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημάρχου Λύσης  Αντρέα Καουρή, με τίτλο «Γρηγόρης Αυξεντίου», Τόμος Γ’,  πραγματοποιήθηκε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου. Είναι η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου και έγινε με την ευκαιρία των 65 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του Μαχαιρά.

Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν ο  Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, ο Δημοσιογράφος – Ιστορικός Συγγραφέας Παναγιώτης Παπαδημήτρης και ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος. Ακολούθησε χαιρετισμός από το συγγραφέα του βιβλίου.

Στην όλη εκδήλωση συμμετείχε και η Χορωδία του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ ακολούθησε δεξίωση και έκθεση φωτογραφίας από τη ζωή του Γρηγόρη Αυξεντίου, από το προσωπικό αρχείο του  συγγραφέα.

 

 

 

Send this to a friend