Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Με απολυτήριο 18,43 ο Νικόλας – «Πολέμησε» με την ψυχή του και τα κατάφερε
Με απολυτήριο 18,43 ο Νικόλας – «Πολέμησε» με την ψυχή του και τα κατάφερε

Με απολυτήριο 18,43 ο Νικόλας – «Πολέμησε» με την ψυχή του και τα κατάφερε

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης, ένα παιδί με δύναμη και τόλμη ψυχής, συγκίνησε το παγκύπριο, αφού κατάφερε μέσα από τις δοκιμασίες της καθημερινής ζωής να πάρει το απολυτήριο του από το Λύκειο Παλλουριώτισας, με βαθμό 18,43. Ο Νικόλας, ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση, με την στήριξη των καθηγητών και των συμμαθητών του κατόρθωσε να περάσει τα εμπόδια της σχολικής του ζωής από την πρώτη κιόλας μέρα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Υπερήφανη η μητέρα του, Γιούλα Πιτσιάλη σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονταν δίπλα στον Νικόλα καθ’ όλη την πορεία της σχολικής του ζωής, αποκαλώντας το Λύκειο Παλλουριώτισας, «δεύτερη οικογένεια».

«Άλλωστε το ταξίδι της ενήλικης ζωής σου τώρα αρχίζει , με θεμέλια όλα όσα διδάχτηκες, όλα όσα έμαθες και ένοιωσες. Δεν έχεις όρια Νικόλα μου , το απέδειξες , μπορείς να ονειρεύεσε και άλλα ταξίδια, και εμείς θα είμαστε δίπλα σου, να ρίχνουμε μαζί τους τοίχους..», πρόσθεσε η μητέρα του.

Φίλοι και συγγενείς συγχαίρουν τον Νικόλα αλλά και την μητέρα του, μια μητέρα πρότυπο και άξιας συγχαρητηρίων, που βρισκόταν στο πλευρό του, «πολεμώντας» μαζί του στο δρόμο για την Ιθάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση της μητέρας του:

Πηγή: Omegalive

Send this to a friend