Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Καταγγελία για βιασμό νεαρής από τη Σιέρα Λεόνε στη Λάρνακα
Καταγγελία για βιασμό νεαρής από τη Σιέρα Λεόνε στη Λάρνακα

Καταγγελία για βιασμό νεαρής από τη Σιέρα Λεόνε στη Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Υπόθεση βιασμού και άσεμνης επίθεσης διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον 30χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου από τη Σιέρα Λεόνε, ο οποίος διαμένει μαζί με άλλους ομοεθνείς του σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Τον 30χρονο κατήγγειλε γυναίκα που συγκατοικεί με τον ύποπτο. Σύμφωνα με την καταγγελία της, στις 27 Ιουνίου, νωρίς το βράδυ, ο ύποπτος ήρθε σε συνουσία μαζί της, χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ αυτή κοιμόταν γυμνή στο δωμάτιό της.

Ο 30χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ενώ η παραπονούμενη κοιμόταν στο δωμάτιό της γυμνή, ο 30χρονος εισήλθε στο δωμάτιο επίσης γυμνός, τυλιγμένος με μια πετσέτα. Όταν ανέβηκε πάνω της, η κοπέλα, που ήταν ανάσκελα, ξύπνησε και προσπάθησε να τον απομακρύνει, σπρώχνοντας τον με τα χέρια της.

Αυτός αρχικά έβαλε το δάκτυλό του μέσα στον κόλπο της, άρχισε να την φιλά και ακολούθως με την βία ήλθε σε συνουσία μαζί της, σπρώχνοντάς την στους ώμους, με αποτέλεσμα να την καθηλώσει στο κρεβάτι και να εκσπερματώσει στον κόλπο της. Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα δεν υπήρχε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, ο ύποπτος την μετέφερε στο μπάνιο και αφού την έπλυνε στην επίμαχη περιοχή, την μετέφερε πίσω στο δωμάτιο της, ενώ ο ίδιος αποχώρησε από το διαμέρισμα.

Τότε η παραπονούμενη κάλεσε στο τηλέφωνο τον φίλο της και κλαίγοντας του ανέφερε τι είχε συμβεί.

Η κοπέλα ανέφερε στην Αστυνομία ότι τις προηγούμενες μέρες ο ύποπτος τις είχε εκμυστηρευτεί  ότι έτρεφε ερωτικά αισθήματα για εκείνην, της έστειλε ερωτικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και ότι της επιτέθηκε άσεμνα, αγγίζοντάς την στα οπίσθια και στο στήθος.

Send this to a friend