Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τρομακτική εμπειρία για επιβάτες λεωφορείου μετά από έκρηξη-Απάντηση Καρούσου
Τρομακτική εμπειρία για επιβάτες λεωφορείου μετά από έκρηξη-Απάντηση Καρούσου

Τρομακτική εμπειρία για επιβάτες λεωφορείου μετά από έκρηξη-Απάντηση Καρούσου

Μία τρομακτική εμπειρία έζησαν επιβάτες μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε λεωφορείο.

Το περιστατικό έφερε στο φως μέσω ανάρτησης του ο κύπριος ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος βρισκόταν σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από την Λευκωσία στην Λεμεσό.

No photo description available.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ηθοποιού, οι συνθήκες στο λεωφορείο ήταν άθλιες, αφού όπως αναφέρει ο κλιματισμός δε δούλευε, καλώδια κρέμονταν από την οροφή και οι κουρτίνες ήταν σκισμένες.

May be an image of indoor

Σημείωσε επίσης πως όταν έκαναν στάση στην Αλάμπρα αμέσως μετά την εκκίνηση κάτι μύριζε έντονα και λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούστηκε μια έκρηξη και η καμπίνα γέμισε καπνό. «Σταματήσαμε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και τρέχαμε πανικόβλητοι να κατέβουμε», τόνισε.

No photo description available.

Στη συνέχεια οι 25 επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν 55 λεπτά στον ήλιο και τον αυτοκινητόδρομο μέχρι να φτάσει άλλο λεωφορείο να τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στον προορισμό του δρομολογίου.

«Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι εύλογα, προφανή, γεννιούνται με οργή και αγανάκτηση και περιμένουν απαντήσεις», κατέληξε.

No photo description available.

Η απάντηση του Υπουργείου Μεταφορών

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων όσο αφορά το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι, «Σε σχέση με λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε σήμερα υπεραστικό δρομολόγιο και στο οποίο εκδηλώθηκε τεχνικό πρόβλημα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει ότι, μόλις το περιστατικό περιήλθε στην αντίληψη του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου, δόθηκαν οδηγίες ώστε τόσο το συγκεκριμένο λεωφορείο όσο και τα υπόλοιπα λεωφορεία της εταιρείας υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, για να διαπιστωθεί η τεχνική καταλληλότητά τους και, εάν διαπιστωθεί ότι κυκλοφορούν χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απόσυρσής τους, όπως και ενέργειες για απόδοση ευθυνών σε οποιονδήποτε υπεύθυνο. Επιπλέον, ο Υπουργός Μεταφορών ζήτησε να γίνει έρευνα και να του υποβληθεί το συντομότερο λεπτομερής έκθεση γεγονότων για το συμβάν».

«Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων απολογείται στους επιβάτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend