Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Μην τους αφήσετε να μπουν, στείλτε τους στο σπίτι τους»
«Μην τους αφήσετε να μπουν, στείλτε τους στο σπίτι τους»

«Μην τους αφήσετε να μπουν, στείλτε τους στο σπίτι τους»

Τις διαχρονικές θέσεις, απόψεις και προτάσεις του ΕΛΑΜ για το μεταναστευτικό ανέπτυξε μιλώντας ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής ο Βουλευτής Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου.

Ο Σωτήρης Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το ΕΛΑΜ είναι η φωνή της λογικής, δεν λαϊκίζει και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους λαθρομετανάστες, περιοχές γκετοποιούνται καθημερινά και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Οι συμπολίτες μας υποφέρουν και η Κύπρος έχει καταστεί γη της επαγγελίας.

Κλείνοντας ανέφερε:

“Η δική μας προσέγγιση είναι ξεκάθαρη και την εξέφρασε ο Ούγγρος ηγέτης Βίκτωρ Όρμπαν: «Μην τους αφήσετε να μπουν και εκείνους που είναι ήδη μέσα στείλτε τους στο σπίτι τους.»

Σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές. Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει βάση του Μεταναστευτικού και τις θέσεις που έχει ο κάθε πολιτικός χώρος.

Τι να κάνω ως πολίτης το ψηφιακό κράτος και την ανάπτυξη αν έχω καταντήσει τον τόπο μου επαρχία της Σομαλίας και του Κονγκό;

Πώς θα αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια και τον πληθωρισμό όταν εκατοντάδες εκατομμύρια των φορολογουμένων φεύγουν για επιδόματα παράνομων μεταναστών;

Εμείς θέλουμε την Κύπρο μας πίσω και αυτό θα διεκδικήσουμε.

Κάποιοι ίσως αυτό το βαφτίσουν Ρατσισμό! Οι πολίτες όμως έξω υποφέρουν και αν θέλετε να μιλήσουμε για Ρατσισμό, ο μεγαλύτερος είναι εναντίον των Ελλήνων της Κύπρου.”

Send this to a friend