Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σχολή Μπαλέτου Σύλβια Τερζή: 20 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες
Σχολή Μπαλέτου Σύλβια Τερζή: 20 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες

Σχολή Μπαλέτου Σύλβια Τερζή: 20 χρόνια γεμάτα αγάπη και επιτυχίες

Τα 20 χρόνια γιόρτασε η Σχολή Μπαλέτου Σύλβια Τερζή με μια όμορφη γιορτή από την ψυχή και την καρδιά τόσο της ίδιας της Σύλβιας Τερζή όσο και των χοροδιδασκάλων και των μαθητών της σχολής.

Με πνεύμα ομαδικότητας και σκληρής αλλά απολαυστικής δουλειάς παρουσίασαν στον κοινό την προηγούμενη Παρασκευή, το γαλλικό παραμύθι της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, η Πεντάμορφη και το Τέρας.

Mικροί και μεγάλοι μαθητές της σχολής ξεδίπλωσαν τον ταλέντο τους σε ένα γεμάτο Αμφιθέατρο. Εντυπωσιακά σκηνικά και μουσική συνόδευαν το χορευτικό υπερθέαμα.

Για χάρη των 20 χρόνων λειτουργίας της Σχολής, συνέθεσαν ένα τραγούδι αφιερωμένο ειδικά για αυτό, ένα τραγούδι που χαρακτηρίζει όλα αυτά που είναι η Σχολή αλλά και οι άνθρωποι που το αποτελούν.

Aξιοσημείωτο και ίσως το σημαντικότερο από την συγκινητική βράδυ ήταν η αναφορά μιας παλιάς μαθήτριας της Σχολής που χαρακτηριστικά είπε: “Η κυρία Σύλβια πρώτα είναι κοντά μας σαν παιδιά της, και το μέλημα της πάντοτε ήταν να είμαστε καλοί άνθρωποι και μετά καλοί χορευτές.”.

Και κάπου εκεί βρίσκεται και η πραγματική αξία του πολιτισμού και της τέχνης και όσα μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί που διαμορφώνεται• να διδάσκει στους ανθρώπους την ευγένεια, την αποδοχή, την αγάπη και την ομαδικότητα.

Larnakaonline

Send this to a friend