Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα περάσουν οι ομάδες μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
Θα περάσουν οι ομάδες μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Θα περάσουν οι ομάδες μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Άρης έμαθαν τους πρώτους τους αντιπάλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Stoiximan σας δίνει από τώρα τη δυνατότητα να προβλέψετε τι θα κάνουν σε ένα μήνα οι ομάδες μας στα προκριματικά! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα!

Η ΑΕΚ Λάρνακας, στην πρώτητης συμμετοχή στα προκριματικά του ChampionsLeague,  κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Μίντιλαντ από τη Δανία. ΑΠΟΕΛ και Άρης αρχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από το δεύτερο προκριματικό γύρο του ConferenceLeague: ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την Μπότεφ Μπλόντιβ από τη Βουλγαρία και ο Άρης, στην πρώτη ιστορική του ευρωπαϊκή συμμετοχή,κληρώθηκε με τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν.

Οπρωταθλητής Απόλλωνας αρχίζει την προσπάθειά του από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ηκυπελλούχος Ομόνοια θα αρχίσει από τα play-offs του Europa Leauge, οπότε θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους σε κατοπινό στάδιο.

Θα τα καταφέρουν οι ομάδες μας στην Ευρώπη; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan! Το ενδεχόμενο να προκριθεί ο Απόλλωνας στους ομίλους του Champions League έχει απόδοση 10.00! Η αντίστοιχη απόδοση για την ΑΕΚ είναι 25.00! Αν βλέπετε την Ομόνοια στους ομίλους του Europa Leauge, ποντάρετε στο 2.50. Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του ConferenceLeague δίνει 4.50, ενώ για τον Άρη η απόδοση είναι 20.00!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend