Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τώρα θα μετρούσαμε αντίστροφα για τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη, αφού η διεξαγωγή του Μουντιάλ στο Κατάρτο μεταθέτει για πρώτη φορά σε χειμερινούς μήνες.

Η πρόκριση της Κόστα Ρίκα τις προηγούμενες μέρες συμπλήρωσε το παζλ των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, οπότε πλέον υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα. Πάμε να ποντάρουμε;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής; Θα παραμείνει στην κορυφή η Γαλλία ή θα την εκθρονίσουν οι αντίπαλοί της; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του νικητή του Μουντιάλ!

Πόνταρε ΤΩΡΑ στον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις!

Για μία ακόμη φορά φαβορί για τον τίτλο θεωρείται η Βραζιλία, την οποία θα βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 5.00. Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα Αργεντινή, η φιναλίστ του Euro Αγγλία και η κάτοχος του Μουντιάλ Γαλλία ακολουθούν με απόδοση 7.50. Μετά θα βρείτε την Ισπανία στο 11.00 και τρεις ομάδες στο 15.00: Πορτογαλία, Ολλανδία και Γερμανία. Το Βέλγιο έχει απόδοση 18.00 και η Δανία 20.00.

Πιο «ψαγμένες» οι υπόλοιπες επιλογές σας, με την Ουρουγουάη στο 50.00, την Κροατία στο 60.00, την Ελβετία στο 75.00 και πέντε χώρες στο 100.00: Σενεγάλη, Πολωνία, ΗΠΑ, Σερβία και Μεξικό. Ακολουθούν Ουαλία με απόδοση 150.00, Αυστραλία, Εκουαδόρ και Μαρόκο με απόδοση 200.00, Τυνησία, Καναδάς, Ιράν, Κόστα Ρίκα, Νότια Κορέα, Γκάνα, Ιαπωνία, Καμερούν και Κατάρ στο 250.00, ενώ η Σαουδική Αραβία δίνει 500.00.

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα βρεθεί στην κορυφή του κόσμου; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend