Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εγκαινίασε το γήπεδο Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας (video Larnakaonline)
Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εγκαινίασε το γήπεδο Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας (video Larnakaonline)

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εγκαινίασε το γήπεδο Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας (video Larnakaonline)

Η συνεχής αναβάθμιση των προπονητικών εγκαταστάσεων της Νέας Σαλαμίνας αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους της ομάδας η οποία διαχρονικά δίνει μεγάλη βαρύτητα και έμφαση στις ακαδημίες της. Μέσα στα πλαίσια αυτά οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του βοηθητικού γηπέδου, δίπλα από το «Αμμόχωστος».

Τα εγκαίνια τέλεσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος στην ομιλία του, τόνισε πόσο σημαντικό αλλά και απαραίτητο είναι να γίνονται έργα και αναβαθμίσεις στο κομμάτι των ακαδημιών.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει ήδη προχωρήσει σε μεγάλη αναβάθμιση και του προπονητικού της κέντρου στο Μενεού, έργα τα οποία συνεχίζονται, κάτι που αποδεικνύει την πρόθεση της διοίκησης να επενδύει στο μέλλον. Η εκδήλωση ήταν ανοικτή προς το κοινό, ενώ παρευρέθηκαν και μικρά παιδιά.

Στην επίσημη ενημέρωση τους οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρους:

«Ευχαριστούμε τον διαχρονικό φίλο του Σωματείου μας, Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Αντρέα Μιχαηλίδη, που τέλεσε τα εγκαίνια σήμερα στο βοηθητικό μας γήπεδο δίπλα από το N.Papas Group-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και που γενικότερα στηρίζει έμπρακτα.
Ευχαριστίες και σε όλο τον κόσμο μας και στους μικρούς μας φίλους και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα μαζί μας».

Το Larnakaonline σας μετέφερε live streaming τις ομιλίες και τα εγκαίνια.

Δείτε το βίντεο:

Send this to a friend