Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πυργά: Τσακώθηκαν, τον πυροβόλησε και τον αφόπλισαν με φτυάρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Πυργά: Τσακώθηκαν, τον πυροβόλησε και τον αφόπλισαν με φτυάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυργά: Τσακώθηκαν, τον πυροβόλησε και τον αφόπλισαν με φτυάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 45χρονου στα Πυργά διερευνά η Αστυνομία.

Το επεισόδιο άρχισε όταν ο 69χρονος πατέρας, παρουσιάστηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου, αναφέροντας ότι λίγο μετά τις 19:15, πυροβόλησε τον 45χρονο γιο του με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο. Αρχικά είχε αναφέρει ότι τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, όταν ο δεύτερος γιος που ήταν μπροστά στο συμβάν, αφόπλισε με ένα φτυάρι τον πατέρα του, κτυπώντας τον στο κεφάλι.

Σε δηλώσεις του ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά τον  τραυματισμό του στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει.

«Ο 69χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδόθηκε αφού πρώτα ανέφερε τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν» σημείωσε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πατέρας και γιος φαίνεται πως λογομάχησαν για οικογενειακούς λόγους.

Εναντίον του 69χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί στο Νοσοκομείο Λάρνακας η διαδικασία προσωποκράτησης του για την απόπειρα φόνου του γιου του.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend