Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε συναγερμό τέθηκε χθες αργά το απόγευμα η Αστυνομία στη Λάρνακα μετά από πληροφορία για πυροβολισμό στο χωριό Πυργά.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7.15, όταν 69χρονος άνδρας, μετά από οικογενειακή αντιπαράθεση που είχε με τον 45χρονο γιο του, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο».

Ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό του στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει κτυπώντας τον με φτύαρι».

Στη συνέχεια ο 69χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδόθηκε αφού πρώτα ανέφερε τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν».

 

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, προχώρησαν χθες στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 35 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος, συνελήφθη λίγο μετά το μεσημέρι σε ταχυδρομικό γραφείο στη Λάρνακα, όταν μετέβη για να παραλάβει πακέτο, στο οποίο είχε διαπιστωθεί νωρίτερα μετά από σχετικό έλεγχο, ότι περιείχε ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 260 γραμμαρίων.

 

Στις 10 Ιουνίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναμένεται να επιβάλει ποινή στον Δρ. Ηρακλή Παντελιδάκη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το θάνατο του μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή, 10 ετών από τα Κλαυδιά που επεσυνέβη τον Μάιο του 2018.

Χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του και είπε μεταξύ άλλων πως ο 41χρονος γιατρός διαφωνεί με την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία προτίθεται να προσβάλει.

Αναφέρθηκε επίσης ότι «ο κατηγορούμενος πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, πρωτόγνωρες για τον ίδιο και είναι συγκλονισμένος από τον χαμό του μικρού παιδιού, αφού ο μικρός, χάθηκε μέσα στα χέρια του και βίωσε τις δραματικές στιγμές του θανάτου του».

Θυμίζουμε, ότι ο κρίθηκε ένοχος, σε προηγούμενη δικάσιμο, από το Δικαστήριο για τον εξ’ αμελείας θάνατο του μαθητή και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης. Σύμφωνα με το νόμο, η πιο πάνω κατηγορία επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια.

 

Send this to a friend