Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες, διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, σε άνδρα ηλικίας 31 ετών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στη Λάρνακα, ο 31χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του.  Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 2 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί στις 6 Μαΐου στο ΤΑΕ Λάρνακας και φέρεται να ανέφερε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο.

Ο άνδρας τότε είχε κατηγορηθεί γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε.

 

Στα επίπεδα του 2019 θα πλησιάσει ο αριθμός των πολιτικών γάμων που θα τελεστούν φέτος στο Δήμο Λάρνακας, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στις τοπικές αρχές, λαμβάνοντας υπόψη την δραστική μείωση που παρατηρήθηκε την τελευταία διετία λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφαλίσαμε από το αρμόδιο τμήμα του δήμου, κατά το 2019 τελέστηκαν στη Λάρνακα 1100 γάμοι, ενώ τα χρόνια που ακολούθησαν οι γάμοι μειώθηκαν αισθητά εξαιτίας του κορωνοιού. Φέτος, η κατάσταση φαίνεται ότι επιστρέφει στα κανονικά επίπεδα.

Όσον αφορά τις εθνικότητες που επιλέγουν τη Λάρνακα, οι πλείστοι πολιτικοί γάμοι τελούνται από ζευγάρια προερχόμενα από το γειτονικό Ισραήλ και τον Λίβανο, ενώ υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον και από ζευγάρια προερχόμενα από το Ηνωμένο Βασίλειο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Τα προηγούμενα χρόνια παρατηρείτο ζωηρό ενδιαφέρον και από ζευγάρια από τη Ρωσία, ωστόσο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η τέλεση γάμων μεταξύ Ρωσσόφωνων έχει μειωθεί δραστικά τους τελευταίους μήνες.

 

Send this to a friend