Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θρήνος στην Αραδίππου: Το τελευταίο “αντίο” στον Βαρνάβα που έσβησε στην άσφαλτο
Θρήνος στην Αραδίππου: Το τελευταίο “αντίο” στον Βαρνάβα που έσβησε στην άσφαλτο

Θρήνος στην Αραδίππου: Το τελευταίο “αντίο” στον Βαρνάβα που έσβησε στην άσφαλτο

Το τελευταίο “αντίο” θα πουν συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο Βαρνάβα Γεωργίου από την Αραδίππου, που “έσβησε” την Δευτέρα 23 Μαϊου 2022 στην άσφαλτο όταν το όχημα που οδηγούσε γύρω στις εννέα και σαράντα πέντε το πρωί στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Δρομολαξιά, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο χαντάκι στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 25 Μαϊου 2022 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου, στις πέντε και τριάντα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Γεωργίου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να εξέλθει του δρόμου και να προσκρούσει σε παρακείμενο, τσιμεντένιο αυλάκι.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή της τραγωδίας από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ εκτινάχθηκε από το μοιραίο αυτοκίνητο και καταπλακώθηκε από αυτό. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Βαρνάβας Γεωργίου εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων που διέθετε με τον πατέρα του, κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη ενώ ο 39χρονος βρισκόταν καθοδόν για τη δουλειά του και λίγα μέτρα προτού φτάσει σε αυτήν.

 

Send this to a friend