Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ξεψύχησε λίγα μέτρα από την επιχείρησή του ο 40χρονος Βαρνάβας (BINTEO)
Ξεψύχησε λίγα μέτρα από την επιχείρησή του ο 40χρονος Βαρνάβας (BINTEO)

Ξεψύχησε λίγα μέτρα από την επιχείρησή του ο 40χρονος Βαρνάβας (BINTEO)

Λίγα μέτρα μακριά από την επιχείρησή του, βρήκε φρικτό θάνατο οικογενειάρχης από την Αραδίππου.
Τριάντα λεπτά μετά τις εννέα το πρωί, τα γεγονότα που ακολουθούν μαυρίζουν το πρωινό της Δευτέρας, βυθίζοντας στο πένθος άλλη μία οικογένεια. 

Ο Βαρνάβας Γεωργίου, 40 ετών από την Αραδίππου, εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει με τον πατέρα του, σε εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων για το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μοιραία διαδρομή

Συγκλονισμό προκαλούν οι λεπτομέρειες – λίγα λεπτά προτού ο Γεωργίου βρει ακαριαίο το θάνατο.
Ενώ οδηγεί αυτοκίνητο ενοικιάσεως και κατευθύνεται προς την δουλειά, στην περιοχή Δρομολαξιάς, μία στιγμή είναι αρκετή για να επέλθει το μοιραίο. Χάνει τον έλεγχο, κτυπά σε κιγκλίδωμα, ακολουθεί ανεξέλεγκτη πορεία και τελικά το όχημα ανατρέπεται σε χαντάκι.

Χάρης Χατζηγιασεμή, Ανώτερος Υπαστυνόμος – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λάρνακας
«Ενώ ταξίδευε στην Οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Δρομολαξιά κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του».

Ο 40χρονος εκτινάσσεται στην άσφαλτο και καταπλακώνεται από το μοιραίο αυτοκίνητο, λίγα μέτρα πιο κάτω από τη δουλειά του. Καθοριστικό και μοιραίο λάθος αποδείχθηκε το γεγονός ότι ο Γεωργίου δεν φορούσε ζώνη.

Χάρης Χατζηγιασεμή, Ανώτερος Υπαστυνόμος – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λάρνακας
«Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Επειδή ακριβώς δεν έφερε ζώνη, ο 40χρονος εκτινάχθηκε από το όχημα και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από αυτό».

Όταν ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Με την Αστυνομία να καλεί για άλλη μία φορά τους οδηγούς όπως τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, ώστε να αποφευχθούν νέα δυστυχήματα στην άσφαλτο.

Το σημερινό ήταν το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα για το 2022, στην επαρχία Λάρνακας. Ο άτυχος Βαρνάβας είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend