Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 40χρονος οικογενειάρχης Βαρνάβας Γεωργίου, κάτοικος Αραδίππου, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το πρωί στην Δρομολαξιά.

Ο 40χρονος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο προηγουμένως ανατράπηκε προφανώς λόγω ταχύτητας.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χάρης Χατζήγιασεμης μας δήλωσε ότι ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Εάν φορούσε, το πιο πιθανό είναι ότι θα γλίτωνε τον θάνατο. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο Βαρνάβας Γεωργίου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Το χθεσινό είναι το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα, με ισάριθμα θύματα, που συμβαίνει στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας από τις αρχές του χρόνου.

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας, ενημερώνει τους δημότες  του ότι συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την πόλη.

Στόχος η μείωση του αριθμού των κουνουπιών, ώστε να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία και να μην προκαλείται οχληρία στους δημότες και στους επισκέπτες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις περιοχές των Αλυκών, όπου παρατηρείται μεγάλη εκκόλαψη εντόμων, με τη χρήση βιολογικών εντομοκτόνων, λόγω του ότι είναι προστατευόμενη περιοχή.

Επίσης ψεκάζονται οι σχάρες όμβριων νερών, ανοικτά κανάλια, πισίνες έκτος λειτουργίας και άλλοι χώροι με στάσιμα νερά.

Ο Δήμος Λάρνακας για άλλη μια φορά καλεί το κοινό όπως λαμβάνει και τα δικά του μέτρα, για πρόληψη της εκκόλαψής των κουνουπιών.

 

Και τέλος να κλείσουμε με μια εκδήλωση όπου στις  7:30 σήμερα το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα, το ΚΥΚΕΜ Λάρνακας – Αμμοχώστου θα πραγματοποιήσει  τη συναυλία «Αμμοχώστου Ωδές». Μουσική – στίχοι – ενορχήστρωση κείμενα: Γιώργος Χατζημάρκου

Τραγουδούν: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Λουκία Σκορδή και Γιώργος Χατζημάρκου με τη συνοδεία 7μελης ορχήστρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

Send this to a friend