Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» Δοράς έρχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα
Το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» Δοράς έρχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» Δοράς έρχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα

Μετά από δύο χρόνια αποχής επιστρέφει δυναμικά το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» στη Δορά.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, από τις 10.00 μέχρι και τις 18.00 στη Δορά θα γευτούμε παράδοση, σε ένα μεγάλο, ζωντανό Φεστιβάλ με γαστρονομικά ταξίδια σε παραδοσιακές γεύσεις.

Αν θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, να γευτείτε λίγο από παράδοση, να μεθύσετε παρέα με μουσική, καλούς φίλους και μπόλικες παραδοσιακές γεύσεις, αφήστε τον καναπέ σας και επισκεφτείτε τη Δορά την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει και να απολαύσει έκθεση με παραδοσιακά προϊόντα, τη διαδικασία απόσταξης ζιβανίας, παρασκευής χαλουμιού και παλουζέ, ζύμωμα και φούρνισμα ψωμιού, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς και τραγούδια και να γνωρίσει την Ανα-Βίωση παραδοσιακών επαγγελμάτων και να συμμετέχει σε βιωματικά εργαστήρια.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα και θα υπάρχουν διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Ποδηλασία, Περπάτημα στο Μονοπάτι Μελέτης της Φύσης Κορδυλάς, Έκθεση Φωτογραφίας, Αφήγηση παραμυθιών, μύθων και θρύλων της Δοράς, άρμεγμα και κούρεμα προβάτων, ξενάγηση στο χωριό κ.ά.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα πιο κάτω:

Send this to a friend