Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάρτι του Άρη στη Λάρνακα, τριάρα, Ευρώπη και «σκότωσε» την Ανόρθωση!
Πάρτι του Άρη στη Λάρνακα, τριάρα, Ευρώπη και «σκότωσε» την Ανόρθωση!

Πάρτι του Άρη στη Λάρνακα, τριάρα, Ευρώπη και «σκότωσε» την Ανόρθωση!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης με 3-0 απέναντι στην Ανόρθωση μέσα στο «Παπαδόπουλος». Με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στους 50 βαθμούς και τερμάτισε στην 4η θέση που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Κόνφερενς Λιγκ. Από την άλλη η Ανόρθωση δέχτηκε ήττα μέσα στην έδρα της, έπεσε στην 5η θέση και μένει εκτός Ευρώπης.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο και κυρίως ήταν παιχνίδι κέντρου με αρκετές μάχες στην μεσαία γραμμή. Χωρίς πολλές φάσεις το παιχνίδι και με την Ανόρθωση να δυσκολεύεται να φτιάξει φάσεις, κυρίως από κόρνερ απείλησε η «Κυρία», χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει. Από την άλλη ο Άρης ήταν πολύ καλά αμυντικά στυμμένος και στο 43’ μετά από σουτ του Γιαμπλόνσκι και την μπάλα να κοντράρει, ο Γιάγκο πήρε την μπάλα και από πολύ κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Αποτέλεσμα που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε καλύτερα, με την Ανόρθωση να είναι μουδιασμένη

Η Ανόρθωση σε μία αντεπίθεση μπορούσε να κάνει την ζημιά, καθώς στο 51’ το σουτ του Βερχόβετς έφυγε έξω.

Από εκεί και πέρα ο Άρης είχε την κατοχή και περιόρισε την Ανόρθωση, η οποία βρήκε ξανά ευκαιρία στο 61’ με τον Κορέια σε πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα έξω.

Έτσι η μπάλα τιμώρησε την Ανόρθωση, καθώς στο 62’ με την ατομική ενέργεια του Μπαμπίκα που έκανε την σέντρα και ο Σπόλιαριτς από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 70’ ο Άρης κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Σπόλιαριτς από κοντά να βάζει το δεύτερο του γκολ στο ματς και να κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

Ενώ στο 77΄ σημειώθηκε αρνητική εξέλιξη με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει φάουλ στο Φράγκο, από πίσω και με τον Ιταλό ρεφ να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Ελλαδίτη.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης έλεγξε το παιχνίδι, έκανε πραγματικά ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο με την Ανόρθωση να μην μπορεί να κάνει τίποτα.

Έτσι παρέμεινε το 3-0 υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που πήρε την πιο σημαντική νίκη για φέτος και τερμάτισε στην 4η θέση, που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αρτυματάς, Βερχόβετς (53’Ντέλετιτς), Κορέια, Χριστοδουλόπουλος, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Ιωάννου (74’Χρυσοστόμου), Ουάρντα (81’Καλτσάς), Χριστοφή

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Χατζημιτσής, Μότης, Χατζηδημητρίου, Ντέλετιτς, Χρυσοστόμου

ΑΡΗΣ: Βανά, Μπράουν, Σικόρσκι (74’Μουσούντα), Σπόλιαριτς (74’Φράγκος), Ντελμίρο, Καζού, Γιαγκό, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ (61’Σλόγκαρ), Μπαμπίκα (81’Γκαρθία).

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Γκαρθία, Ανδρέου, Φράγκος, Σίλντενφελντ, Σλόγκαρ, Μουσούντα, Ρονγκάλια, Μπογκνάρ, Κορομά, Σιμιόν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουάρντα, Χουσμπάουερ / Τζαβέ, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο.

Διαιτητής: Manganiello Gian Luca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Rapuano Antonio
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τα γκολ του αγώνα:

Send this to a friend