Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με όπλο το καμίνι του «Παπαδόπουλος» και την Ευρώπη (ενδεκάδα Κετσπάγια)
Με όπλο το καμίνι του «Παπαδόπουλος» και την Ευρώπη (ενδεκάδα Κετσπάγια)

Με όπλο το καμίνι του «Παπαδόπουλος» και την Ευρώπη (ενδεκάδα Κετσπάγια)

Να τελειώσει μία περίεργη σεζόν με νίκη και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου θέλει η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται τον Άρη και πάει για δυο αποτελέσματα. Νίκη ή ισοπαλία για να σφραγίσει την 4η θέση και να παίξει στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άρης με νίκη αφήνει εκτός Ευρώπης την Ανόρθωση και σαφώς χρειάζεται προσοχή η αναμέτρηση για την «Κυρία», με τον Κετσπάγια να μην υπολογίζει στους Κορρέα, Ρουσιά, Νοβότνι και Εσκοβάλ.

Εκτιμάται ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος στις εξέδρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και η μέρα και η ώρα και η κρισιμότητα του αγώνα είναι θετικά στοιχεία για να δώσουν την ευκαιρία στους φίλους της Ανόρθωσης να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα τους.

Το πλάνο Τιμούρ…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερό Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Αραγιούρι και Ρισβάνης. Θέση στα στόπερ διεκδικεί και ο Αρτυματάς αντί του Ρισβάνη.

Στην μεσαία γραμμή τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Βερχόβετς, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Ιωάννου και Χρυσοστόμου με τους τρεις πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Χριστοφή, αριστερά ο Ουάρντα που θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ανόρθωσης και σδτην κορυφή μάλλον θα δούμε τον Χριστοδουλόπουλο.

Send this to a friend