Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απίστευτο! Ο Μπαμπέ άφησε στα κρύα του λουτρού την Ρεάλ – Ανανέωσε με Παρί μέχρι το 2025
Απίστευτο! Ο Μπαμπέ άφησε στα κρύα του λουτρού την Ρεάλ – Ανανέωσε με Παρί μέχρι το 2025

Απίστευτο! Ο Μπαμπέ άφησε στα κρύα του λουτρού την Ρεάλ – Ανανέωσε με Παρί μέχρι το 2025

Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Παρί Σεν Ζερμέν και η συμφωνία ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το σίριαλ του μέλλοντος του Κιλιάν Μπαπέ ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα! Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες ο Γάλλος σταρ «έσπασε» τη συμφωνία που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μπροστά στον κόσμο της ομάδας στο «Παρκ Ντε Πρενς» πριν τη σέντρα του τελευταίου ματς της σεζόν κόντρα στη Μετς.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν την ανατροπής προσφέροντας στον 23χρονο επιθετικό «γη και ύδωρ». Εκτός από τις μυθικές του απολαβές ο Κιλιάν Μπαπέ θα έχει και… υπερεξουσίες επιπέδου αθλητικού διευθυντή και θα έχει λόγο για τις επιλογές προπονητή, τεχνικού διευθυντή και παικτών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε αποκτήσει τον Μπαπέ από τη Μονακό για 170 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017, έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο League Cup και τρία Super Cup Γαλλίας. Ο διεθνής επιθετικός μετράει μέχρι σήμερα 216 συμμετοχές με τους Παριζιάνους με 168 γκολ και 87 ασίστ.

Send this to a friend