Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Νύχτα ζόρικη χθες.. κάποιοι είναι εκεί για εμάς – Στέγνωσε η καρδιά..»
«Νύχτα ζόρικη χθες.. κάποιοι είναι εκεί για εμάς – Στέγνωσε η καρδιά..»

«Νύχτα ζόρικη χθες.. κάποιοι είναι εκεί για εμάς – Στέγνωσε η καρδιά..»

Οι αθέατοι ήρωες, αυτοί που μέρα – νύχτα, βρίσκονται στο πλάι των ασθενών και όλων όσων τους χρειάζονται. Νοσηλευτές, νοσηλευτές που στελεχώνουν τα ασθενοφόρα.

Ανάρτηση η οποία αναδημοσιεύεται από την Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων συγκινεί, αφού μπορεί αρκετές φορές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μόνο τα αρνητικά των δημόσιων νοσηλευτηρίων, είναι όμως κι άλλες φορές που το καλό υπερτερεί και πρέπει να λέγεται.

«Ναι !! ζόρικη νύχτα χθες βράδυ!!! Μεσάνυχτα και ένα πρόβλημα με την Αγαπημένη μου μανούλα μας οδήγησε στο Γ νοσοκομείο Πάφου !! Κάποια παιδιά είναι εκεί για εμάς !! Μιλώ για τους νοσηλευτές των Ασθενοφόρων !!!! Αλήθεια και το εννοώ ! Δέκα λεπτά μόνο χρειάστηκε και ανταποκρίθηκαν !!!! Με αγάπη και ευγένεια !!!! ( Ριάνα Κωνσταντίνου εύγε) !!Και ξεκινά μια ζόρικη νύχτα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών !! Κόσμος πάει και έρχεται ! Χίλια δυο και αλλά τόσα!!!!!

Απ όλες τις φυλές του κόσμου !! Γιατροί νοσηλευτές κλπ κλπ υπέρεβαλαν εαυτόν !! Με περισσή αγάπη και ευγένεια !! Για αυτό ας πούμε ένα ευχαριστώ !! Και Είπαμε Ζόρικη νύχτα !!!! ( οπως λεει και το λαϊκό άσμα. Βλ Τερζης ) Κόντευει να ξημερώσει και οι προσευχές ανεβαίνουν στον ουρανο και κατεβαίνουν στην γη !!!

Η νύχτα τόσο ήρεμη και συνάμα κρύβει τόσο πόνο για κάποιους ανθρώπους !!!!

Δεν ξέρω πόσες ευχαριστίες πρέπει να πω στον θεό !!!! Αλήθεια η καρδιά και η ψυχή στέγνωσε από τις προσευχές αλλά ταυτόχρονα ποτίστηκε με αγάπη και ευγνωμοσύνη !!! Και πάμε!! είπαμε ζόρικη νύχτα !! Και ζόρικη μέρα που με περισσή αγάπη και φροντίδα μας υποδέχτηκε η Κλινική Ίασις!!! Ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς στο Γενικό νοσοκομείο Πάφου !!Γιατρέ Κ Κουριδη ευχ !!!!

Γιατρέ μας και φίλε Νεόφυτε Παπαγεωργίου για πολλοστή φορά !! Ευχαριστίες !!! Όμορφο βράδυ ! Όλοι μας να είμαστε δίπλα από κάθε άρρωστο συνάνθρωπο μας !!!!!! Αυτά!!», αναφέρει η ανάρτηση.

Πηγή: Sigmalive

 

Send this to a friend