Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τελετή Απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τελετή Απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τελετή Απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει στις 24 Μαΐου 2022 την Τελετή Απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία 2019-2020.

Τα βραβεία καθιερώθηκαν με στόχο την αναγνώριση του ακαδημαϊκού προσωπικού του πανεπιστημίου που επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις στην έρευνα και τη διδασκαλία την αντίστοιχη περίοδο και ως εκ τούτου, συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας στο πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο θα απονείμει ξεχωριστά Βραβεία για Νέο Ερευνητήστο πεδίο ‘Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική’, Διακεκριμένο Ερευνητήστο πεδίο ‘Επιστήμες Ζωής’ και δύο βραβεία στη Διδασκαλία.

Τα Βραβεία Διδασκαλίας απονέμονται εις μνήμην της Δρος Μαίρης Ελευθεριάδου, η οποία διετέλεσε Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του πανεπιστημίου.

Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2022, στις6.00μ.μ. -7.15μ.μ., στο Αμφιθέατρο Βήτα στην πανεπιστημιούπολη, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται διαδικτυακά ΕΔΩ

Send this to a friend