Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Να σφραγίσει το εισιτήριο και μετά να αρχίσει το… ξεκαθάρισμα
Να σφραγίσει το εισιτήριο και μετά να αρχίσει το… ξεκαθάρισμα

Να σφραγίσει το εισιτήριο και μετά να αρχίσει το… ξεκαθάρισμα

Ο στόχος για την Ανόρθωση είναι ένας και μοναδικός. Νίκη και εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρώπη. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να βολεύεται και με την ισοπαλία, όμως δεν θα κατέβει στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό αυτό.

Θα παίξει για να κερδίσει τον Άρη και με την στήριξη του κόσμου θέλει να τα καταφέρει. Δεν θα είναι εύκολο, όμως δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Άρης με νίκη βγάζει εκτός Ευρώπης την Ανόρθωση και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει κανείς στην Ανόρθωση μιας και θα παίξει σημαντικό ρόλο και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοιμάζει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορεί και μετά το τέλος του αγώνα θα αρχίσει και ο προγραμματισμός. Οι συναντήσεις με τον Λάρκου θα εντατικοποιηθούν και μέσα από τις συναντήσεις θα χαραχθεί ο προγραμματισμός και ο οτρόπος που θα κινηθεί στο μεταγαρφικό παζάρι η ομάδα.

Θα πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και μετά να εντοπιστούν οι παίκτες στις θέσεις που θα κινηθεί η ομάδα. Είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση και άπαντες στην ομάδα θα κάνουν αυτά που πρέπει για να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη πιο ισχυρή.

Send this to a friend