Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η συγκλονιστική αφήγηση του Τζόζεφ, η Ανόρθωση, η εκστρατεία και η επέμβαση στον λαιμό (δηλώσεις)
Η συγκλονιστική αφήγηση του Τζόζεφ, η Ανόρθωση, η εκστρατεία και η επέμβαση στον λαιμό (δηλώσεις)

Η συγκλονιστική αφήγηση του Τζόζεφ, η Ανόρθωση, η εκστρατεία και η επέμβαση στον λαιμό (δηλώσεις)

Ο δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα Σπορ» και μίλησε για τον Ευρυπίδη Φράγκου που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το Ανόρθωση – Απόλλων.

«Το τι έχει πάθει είναι το ελάχιστο που μπορούσε να του συμβεί. Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του, ένα μάτι. Έχει επιστρέψει σπίτι του, είναι πολύ ευδιάθετος και αντιμετωπίζει το πρόβλημα πολύ θετικά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, γνωρίζοντας φυσικά ότι ο δρόμος είναι μακρύς, ότι θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Ειλικρινά, δεν υπερβάλλω στην πρώτη επαφή που είχα μαζί του, ότι ήταν ένα μάθημα ζωής για εμένα. Θα μπορούσε να μπει σε μοιρολόγημα. Είδα έναν άνθρωπο που συμβιβάστηκε με το πρόβλημα και έδινε θάρρος στη μητέρα και τους γύρω του, ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα. Εννοείτε πως υπάρχει ένα μεγάλο γιατί, γιατί δεν μπορεί για μήνες να εκτεθεί στον ήλιο. Θα πρέπει να περιοριστεί στο σπίτι. Είναι αυτό που προκαλεί τον θυμό, μια αγανάκτηση, γιατί αυτό το παιδί βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ελπίζω το τι συνέβη με τον Ευρυπίδη, το μήνυμα να έχει περάσει και να είναι η τελευταία περίπτωση που βλέπουμε», είπε.

Και συνέχισε: «Η προσοχή όλων ήταν να ξεπεραστούν οι άμεσοι κινδύνοι. Θα έχω μια επαφή με την Αστυνομία αυτές τις ημέρες. Κάποια άτομα κλήθηκαν για κατάθεση, κάποιοι κατηγορήθηκαν για εμπλοκή για τα επεισόδια, όμως δεν υπάρχει κάτι με άτομο που να συνδέεται άμεσα με την περίπτωση του Ευρυπίδη. Θα πρέπει να ευχαριστήρουμε τις κρατικές υπηρεσίες που ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ήταν καθοριστική η κάθοδος του Ισραηλίτη γιατρού, ο οποίος έχει επαφή και παρακολουθεί την εξέλιξη. Οι ικανότατοι πλαστικοί χειρούργοι έχουν επαφή. Η ένδειξη είναι ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να εξαφανιστούν τα εγκαύματα στο σημείο του λαιμού».

Για την απόφαση της διοίκησης της Ανόρθωσης για προπώληση εισιτηρίων με εισφορά στην οικογένεια του άτυχου νεαρού: «Έχω δει την ενέργεια της Ανόρθωσης και μόνο τις ευχαριστίες μας μπορεί να έχει. Θα αναλάβω και εγώ μια πρωτοβουλία για μια νέα εκστρατία για να βοηθήσουμε μια οικογένεια που εισοδηματικά δεν έχει τη δυνατότητα».

Για το περιστατικό: «Κατάφερε να τρέξει στην αυλή του σπιτιού του και να βρέχει το σώμα του για να σβήσει τη φωτιά. Τον είδε ο πατέρας του και δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε, τον έβλεπε κόκκινο. Αυτή του η ενέργεια τον έσωσε»

Send this to a friend