Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πάει στο ΓΣΠ για να χαράξει δρόμο… Τσάμπιονς Λιγκ (πιθανή ενδεκάδα)
Πάει στο ΓΣΠ για να χαράξει δρόμο… Τσάμπιονς Λιγκ (πιθανή ενδεκάδα)

Πάει στο ΓΣΠ για να χαράξει δρόμο… Τσάμπιονς Λιγκ (πιθανή ενδεκάδα)

Σπουδαίο παιχνίδι περιμένει απόψε την Ανόρθωση στις 19:00 η οποία με νίκη κάνει άλμα για τη δεύτερη θέση μιας και θα έχει την τύχη στα δικά της χέρια. Η ομάδα της Αμμοχώστου ταξιδεύει στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το κλίμα είναι αρκετά καλό μετά και την επιτυχία επί της Πάφου, όμως βγάζει μάτι ότι η ομάδα επιβάλλεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της για να έχει τύχη. Η Ανόρθωση έχει εξαιρετική αποτελέσματα φέτος με το ΑΠΟΕΛ και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αμπαρτζουμιάν που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, κεντρικοί αμυντικοί οι Κορρέα και Αραγιούρι και αριστερό μπακ ο Κορέια.

Στην μεσαία γραμμή δίπλα από τον Αρτυματά μάλλον θα δούμε τον σκόρερ με την Πάφο τον Βερχόβετς και επιτελικό μέσο τον Χριστοδουλόπουλο. Δεξιά της επίθεσης ο Ντέλετιτς έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Χριστοφή, αριστερά θα κινείται ο Ουάρντα και στην κορυφή ο Νοβότνι.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend