Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπο τον ύμνο της Νεολαίας ΕΔΕΚ τελέστηκε η μετονομασία της Λεωφόρου Λεμεσού σε Λεωφόρο Βάσου Λυσσαρίδη
ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπο τον ύμνο της Νεολαίας ΕΔΕΚ τελέστηκε η μετονομασία της Λεωφόρου Λεμεσού σε Λεωφόρο Βάσου Λυσσαρίδη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπο τον ύμνο της Νεολαίας ΕΔΕΚ τελέστηκε η μετονομασία της Λεωφόρου Λεμεσού σε Λεωφόρο Βάσου Λυσσαρίδη

Με κάθε τιμή και δόξα προς τον αειμνήστο πρόεδρο της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη τελέστηκε η εκδήλωση για την μετονομασία της Λεωφόρου Λεμεσού σε Λεωφόρου Βάσου Λυσσαρίδη.

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας και μετά από αίτημα της Δημοτική ομάδας ΕΔΕΚ Λάρνακας με επικεφαλή τον κ. Ανδρέα Χριστοφόρου, δόθηκε το όνομα του γιατρού και αγωνιστή Βάσου Λυσσαρίδη σε μια κεντρική Λεωφόρο της πόλης του ως ελάχιστο φόρο τιμής προς του αγώνες και την προσφορά του.

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΔΕΚ, Δρ. Μαρίνος Σιζόπουλους διαβεβαιώσε ότι οι αγώνες και η παρακαταθήκη που αφήσε ο αειμνήστος Βάσος Λυσσαρίδης θα διαφυλαχτούν και θα αποτελούν πάντοτε οδηγό για το Κίνημα.

Στην παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριου, του Προέδρου της ΕΔΕΚ δρ.Μαρίνου Σιζόπουλου, του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, του Δημάρχου Αραδίππου κ. Ευαγγέλου Ευαγγελίδη, των βουλευτών Ανδρέα Αποστόλου, Προδρόμου Αλαμπρίτη, Χρίστου Σενέκκη και Χρίστου Ορφανίδη, της Αντιπροέδρου του Κόμματος κ.Μαρίας Βασιλειάδου καθώς και άλλων φορέων της πόλης.

Send this to a friend