Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς, που κατέστρεψε ολοσχερώς, διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, ενώ ζημιές υπέστησαν οι κοινόχρηστοι χώροι και άλλα διαμερίσματα στον πάνω και κάτω όροφο.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής το έργο της διερεύνησης ήταν εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της ολοκληρωτικής καταστροφής του διαμερίσματος, ενώ από την έρευνα δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να καταδεικνύει και να υποδεικνύει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς».

Πρόσθεσε ότι «στη διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς κλήθηκε επίσης και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία η οποία επίσης δεν εντόπισε οτιδήποτε που να υποδηλοί οποιοδήποτε ηλεκτρικό πρόβλημα στο διαμέρισμα.

Ο ένοικος του διαμερίσματος την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε.

 

Και να κλείσουμε τα θέματα μας με αστυνομική είδηση και πάλι όπου Τέταρτο πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς χθες από την Αστυνομία, σε σχέση με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 32χρονο, η φωτογραφία του οποίου ταυτοποιήθηκε μέσω του συστήματος κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ. Ο 32χρονος κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν παρουσιαστεί στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 31 και 30 ετών. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

 

Send this to a friend