Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ακόμα ένα πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα
Ακόμα ένα πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα

Ακόμα ένα πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα

Τέταρτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 32 ετών, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «χθες Τετάρτη 11 Μαϊου, κατηγορήθηκε γραπτώς και τέταρτο πρόσωπο σε σχέση με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα. Πρόκειται για 32χρονο, η φωτογραφία του οποίου ταυτοποιήθηκε μέσω του συστήματος κάρτας φιλάθλου του ΚΟΑ».

Προστίθεται ότι «ο 32χρονος κλήθηκε σήμερα και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε. Αναμένεται ότι την Παρασκευή 13 Μαίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης».

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν παρουσιαστεί στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 31 και 30 ετών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Send this to a friend