Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η  πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το Σάββατο δύτης, ο οποίος βούτηξε στο ναυάγιο Ζηνοβία και εντοπίστηκε από λουόμενους στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος δύτης, που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές, φέρεται να βούτηξε σε μεγάλο βάθος και σε κάποια στιγμή αναδύθηκε αναφέροντας ότι δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο νερό και κατάφεραν να βοηθήσουν τον δύτη να βγει στη στεριά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

 

T 7ο Φεστιβάλ Νεολαίας Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από το Κέντρο Πληροφόρησης EUROPE DIRECT του Δήμου Λάρνακας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Ευρώπης, στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων. Περισσότερα από 20 ενημερωτικά περίπτερα οργανισμών παρουσίασαν θέματα επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, δια βίου μάθησης, συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις για τους νέους.  Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας.

 

Ο σύνδεσμος κλασσικού αυτοκινήτου Λάρνακας – Αμμοχώστου, πραγματοποίησε χθες με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Κλασσικού Αυτοκινήτου στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων από το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, βρέθηκαν εκεί όπου θαύμασαν από κοντά τα πάνω από 400 ιστορικά αυτοκίνητα που στάθμευσαν στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το θέαμα.

Όλα τα έσοδα από χορηγούς, αγορές λαχνών, φαγητών και ποτών που έφθασαν τα 16.200 ευρώ δόθηκαν στο Ίδρυμα Χριστάκη Χασάπη, για άτομα με ειδικές ικανότητες και στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

 

 

Send this to a friend