Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με όπλο την έδρα και την αύρα του κόσμου στοχεύει μόνο στο τρίποντο (πλάνο Κετσπάγια)
Με όπλο την έδρα και την αύρα του κόσμου στοχεύει μόνο στο τρίποντο (πλάνο Κετσπάγια)

Με όπλο την έδρα και την αύρα του κόσμου στοχεύει μόνο στο τρίποντο (πλάνο Κετσπάγια)

Να επιστρέψει στις νίκες και να μπορέσει να ανέβει ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντωνιάδη ο οποίος είναι τραυματίας, όμως σημαντική θα είναι η στήριξη του κόσμου που αναμένεται να είναι δυναμική μιας και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 4000 στις κερκίδες.

Η «Κυρία» βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μιας και είναι σε ανοδική πορεία και θέλει μέσα στο «σπίτι» της να πάρει τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα εξάδας, ενώ ταυτόχρονα θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει και για μεγαλύτερα πράγματα.

Το πλάνο του Τιμούρ…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Ρισβάνης και Κορρέα με τον Αραγιούρι να διεκδικεί και αυτός θέση στην ενδεκάδα.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτυματάς και Χουσπάουερ με τον Πόποβιτς επιτελικό μέσο. Στα αριστερά θα κινείται ο Ουάρντα, δεξιά ο Ντέλετιτς έχει το προβάδισμα αντί του Χριστοφή και στην κορυφή ο Νοβότνι.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend