Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Kitasweather: Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες
Kitasweather: Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Kitasweather: Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Tο βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος με την πιθανότητα μεμονωμένων βροχών κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους -5 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Στα ορεινά/ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός, ο οποίος θα είναι ισχυρός στα υψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να παρατηρηθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα, όπου θα συνεχίσει να παρατηρείται παγετός.

Την Κυριακή το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται ακόμα λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους -3 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Στα υψηλότερα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να παρατηρηθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα, όπου θα συνεχίσει να παρατηρείται παγετός.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους -3 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Στα υψηλότερα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού και στα παράλια και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα, όπου θα συνεχίσει να παρατηρείται παγετός.

Send this to a friend