Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αφήνει στην άκρη τον Βρυωνίδη και πάει Δασάκι για… απαντήσεις
Αφήνει στην άκρη τον Βρυωνίδη και πάει Δασάκι για… απαντήσεις

Αφήνει στην άκρη τον Βρυωνίδη και πάει Δασάκι για… απαντήσεις

Η απόφαση για μηδενισμό της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχει «σκάσει» σαν βόμβα στα ενδότερα της ομάδας μιας και είναι μία αναπάντεχη απόφαση η οποία θεωρείται σκάνδαλο από τη διοίκηση.

Όπως είναι λογικό η απόφαση για μηδενισμό επηρεάζει την ομάδα στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Τουλάχιστον υποσυνείδητα παίζει το δικό του ρόλο και εδώ είναι που ο Καταλά μαζί με τους συνεργάτες του καλούνται να βρουν τους τρόπους να αφήσουν την απόφαση εκτός… αγωνιστικού χώρου.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του, τους Ροσάλες και Γκιούρτσο, ενώ στην αποστολή είναι ο Λαμπόικο και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πλάνο… «διπλού»
Ο Καταλά θα παρατάξει τον Τούμπα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Τάντι, αριστερό τον Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς. Αμυντικοί μέσοι οι Μάμας και Γκουστάβο, δεξιά της μεσαίας γραμμής ο Ακοράν, αριστερά ο Εσπινόσα έχει προβάδισμα και στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τρισκόφσκι με τον Ντάρμπισαϊαρ. Τη θέση του Άγγλου διεκδικεί και ο Ρομό.

Εισιτήρια στο γήπεδο
Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου. Tα ταμεία και οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:30 και το Συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου στις 15:00 με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 10 ευρώ. Το ματς ξεκινά στις 17:00.

Αποφασισμένος ο κόσμος…
Τα όσα έγιναν με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή έχουν φέρει συσπείρωση στον κόσμο που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρόν στο Δασάκι για να στείλει τα δικά του μηνύματα. Άλλωστε, τώρα είναι που χρειάζεται η ομάδα την στήριξη του κόσμου και το να έρθει η νίκη στο Δασάκι θα είναι το ιδανικό σενάριο τη δεδομένη στιγμή.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend