Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων για παιδιά 5-11 ετών, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας
Λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων για παιδιά 5-11 ετών, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας

Λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων για παιδιά 5-11 ετών, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας

Τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων ειδικά για παιδιά 5-11 ετών στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και παιδιών.

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προχωρεί στη λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων μόνο για παιδιά 5-11 ετών, το Σάββατο 29/1/2022 στη Λευκωσία, στην Κρατική Έκθεση, και το Σάββατο 5/2/2022 στη Λεμεσό, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού.

Στις 29 Ιανουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική έκθεση – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), μεταξύ των ωρών 8:00 – 14:00.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), μεταξύ των ωρών 8:00 – 14:00.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο, στις πιο πάνω ημερομηνίες θα παρέχεται η δυνατότητα εμβολιασμού σε παιδιά τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο ΓεΣΥ. Για τον εμβολιασμό των παιδιών, θα πρέπει να προσκομίζεται το έντυπο συγκατάθεσης υπογεγραμμένο και από τους δύο γονείς.

Send this to a friend