Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η χαμένη ευκαιρία του Καλτσά, ο Νοβότνι που έστειλε μηνύματα, η πιστοποίηση της ανόδου και το ψάξιμο για ενίσχυση
Η χαμένη ευκαιρία του Καλτσά, ο Νοβότνι που έστειλε μηνύματα, η πιστοποίηση της ανόδου και το ψάξιμο για ενίσχυση

Η χαμένη ευκαιρία του Καλτσά, ο Νοβότνι που έστειλε μηνύματα, η πιστοποίηση της ανόδου και το ψάξιμο για ενίσχυση

Η ισοπαλία στην Αρένα κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν για την Ανόρθωση το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά σαφώς και δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Ειδικά σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της ΑΕΚ και ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ένας βαθμός δεν είναι δα και άσχημο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι η μεγάλη ευκαιρία του Καλτσά λίγο πριν το τέλος θα μπορούσε να δώσει ακόμη και το τρίποντο δείχνει την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, όμως στο τέλος ο βαθμός κρίνεται δίκαιος και για τις δυο πλευρές.

Η προσπάθεια της Ανόρθωσης και το κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε πιστοποιεί το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και πλέον προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ερχόμενο Σάββατο στην Αρένα.

Ένα απαιτητικό παιχνίδι όπου θα έχει στη διάθεση της τον Ουάρντα, ενώ αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει ο Αραγιούρι. Απ’ την άλλη υπάρχει αναμονή για τον Αντωνιάδη ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος το οποίο εκ πρώτης δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό.

Νοβότνι ο τιμωρός…
Από το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Ανόρθωσης έχει καταφέρει να δείξει πολύ καλά στοιχεία και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει και το πρώτο του γκολ. Ήρθε με την ΑΕΚ και το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από τον κόσμο, με τον Ούγγρο να αποδεικνύει ότι είναι παίκτης που πέρα από το γκολ μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά γενικότερα στο γήπεδο.

Για την ώρα τίποτα…
Ο Κετσπάγια συνεχίζει το ψάξιμο για ένα παίκτη διπλοθεσίτη στην άμυνα. Ένα που θα μπορεί να παίξει και δεξί μπακ και στόπερ αν είναι δυνατόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποια περίπτωση που να δελεάσει τον Τιμούρ, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται και λογικά κάτι θα εντοπιστεί μέχρι και την 31η Ιανουαρίου.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend