Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με φόρα στην Αρένα και στόχο το «διπλό»
Με φόρα στην Αρένα και στόχο το «διπλό»

Με φόρα στην Αρένα και στόχο το «διπλό»

Μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει η Ανόρθωση η οποία το βράδυ της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με τα προβλήματα που έχει είναι λογικό να πονοκεφαλιάζει μιας και δεν είναι απουσίες οι οποίες μπορούν εύκολα να καλυφθούν. Ειδικά η απουσία του Ουάρντα είναι δίχως αμφιβολία τεράστια και όποιος κληθεί να τον αντικαταστήσει θα έχει δύσκολο έργο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται να έχει προβάδισμα, όμως υπάρχει και ο Δημήτρης Χριστοφή που έχει τις δικές του πιθανότητες. Για την απουσία του τραυματία Αραγιούρι στην άμυνα το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Ρισβάνης, εκτός αν δεν θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος και παίξει εκεί ο Κορρέα.

Το θετικό για την Ανόρθωση είναι ότι έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά και τις πέντε συνεχόμενες νίκες που έχει και πάει στην Αρένα με μοναδικό στόχο το «διπλό».

Στα μεταγραφικά για την ώρα δεν προκύπτει κάτι νεότερο. Ο Κετσπάγια κοιτάζει κάποιες περιπτώσεις για την άμυνα και αν βρει κάτι καλό θα κινηθεί ανάλογα.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend