Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο αντικαταστάτης του Ουάρντα και τα πολλά κίνητρα του ντέρμπι
Ο αντικαταστάτης του Ουάρντα και τα πολλά κίνητρα του ντέρμπι

Ο αντικαταστάτης του Ουάρντα και τα πολλά κίνητρα του ντέρμπι

Όταν πηγαίνεις σε ένα μεγάλο ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ χωρίς να έχεις στη διάθεση του τον κορυφαίο σου παίκτη είναι σίγουρα πρόβλημα και πλήγμα. Αυτό ισχύει για τον Τιμούρ Κετσπάγια στην περίπτωση του Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος δεν είναι διαθέσιμος λόγω καρτών και όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας η λογική λέει ότι αν είναι 100% έτοιμος ο Ρισβάνης που έχασε προπονήσεις θα πάρει φανέλα βασικού. Διαφορετικά ο Κορρέα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Αντωνιάδη.

Για την Ανόρθωση η αναμέτρηση με την ΑΕΚ κρύβει πολλά παγίδες αλλά και πολλές ευκαιρίες. Και αυτό γιατί αν μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από την Αρένα θα καταφέρει να πάει στο -4 από την ΑΕΚ και θα έχει και παιχνίδι λιγότερο που μπορεί να την στείλει στο -1.

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν την ευκαιρία που παρουσιάζεται στην Ανόρθωση σε ενδεχόμενη επιτυχία αλλά και την χαμένη ευκαιρία σε περίπτωση που ηττηθεί. Το πρωτάθλημα είναι σε μία καμπή που οι ομάδες που θα αντέξουν θα μπουν στην εξάδα και συνάμα θα διαφανεί αν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ακόμη και τον τίτλο.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend