Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανέτοιμη η Εθνική για τη ρεβάνς με τους Τούρκους
Πανέτοιμη η Εθνική για τη ρεβάνς με τους Τούρκους

Πανέτοιμη η Εθνική για τη ρεβάνς με τους Τούρκους

Με όλους τους αθλητές στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Απόστολου Μιχαήλ, η Εθνική Κύπρου ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Τουρκία το Σάββατο (22/1 – 20:00, Cablenet Sports 3), στη ρεβάνς της ήττας με 35-28 στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη (19/1) για τα προκριματικά του EURO 2024.

Το παιχνίδι θα γίνει στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cablenet Sports 3, αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Cablenet. Εισιτήρια δεν θα υπάρχουν στα ταμεία του γηπέδου και όποιος επιθυμεί να βρεθεί στις εξέδρες πρέπει να επικοινωνήσει με το 22 499814-5 για να εξασφαλίσει πρόσκληση, δωρεάν.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενισχυμένο και με παίκτες που δεν είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία λόγω κορωνοϊού, θα επιδιώξει πρωτίστως τη νίκη, που θα είναι η πρώτη για τα κυπριακά χρώματα σε επίπεδο Ανδρών, μετά από οκτώ σερί ήττες από τους Τούρκους με την πρώτη το 1995.

Όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα οι διεθνείς μας μπορούν να τα καταφέρουν. Απ’ εκεί και πέρα και αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά των επτά γκολ και να περάσουν στο κυρίως της προκριματικής φάσης.

«Είδαμε σε βίντεο τον πρώτο αγώνα. Έγιναν κάποια λάθη που μας κόστισαν 5-6 επιπλέον γκολ. Επιθετικά πήγαμε καλά. Στόχος είναι να περιορίσουμε τα λάθη και με την ενίσχυση από τα παιδιά που επιστρέφουν να πάμε για τη νίκη» δηλώνει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Απόστολος Μιχαήλ.

Την Εθνική θα ενισχύσουν οι Ιούλιος Αργυρού, Δημοσθένους, Χατζιδάκι, Δαυίδ και Χατζησάββας που δεν είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία λόγω κορωνοϊού.

Send this to a friend