Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παρελθόν ο Ιγνάτοφ, επικρατέστερος ο Στέλιος Αντωνίου!
Παρελθόν ο Ιγνάτοφ, επικρατέστερος ο Στέλιος Αντωνίου!

Παρελθόν ο Ιγνάτοφ, επικρατέστερος ο Στέλιος Αντωνίου!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου ο Βαλεντίν Ιγνάτοφ, με τα “περιστέρια” να τον τελειώνουν μετά από την ήττα από τον ΠΟΞ την περασμένη Κυριακή. 

Παρά την απομάκρυνση του Βούλγαρου, ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, καθώς έχει προσφέρει πολλά στο σωματείο της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την αποχώρηση του Βαλεντίν Ιγνάτοφ από τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας ανδρών του Σωματείου μας. Ο Βαλεντίν Ιγνάτοφ αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και θα συνεχίζει να προσφέρει στο Σωματείο μας από διαφορετική θέση. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε και προσφέρει στο Σωματείο μας”.

Έτσι η Ομόνοια τώρα είναι στο ψάξιμο για προπονητή και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας θέλει να καταλήξει γρήγορα στον διάδοχο του Ιγνάτοφ, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς εντός έδρας με την Καρμιώτισσα.

Αυτό που μαθαίνει το LarnakaOnline είναι ότι ο επικρατέστερος την δεδομένη στιγμή να αναλάβει την ομάδα είναι ο Στέλιος Αντωνίου. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εντός της μέρας και θα διαφανεί αν θα προκύψει συμφωνία.

Πέραν τούτου η διοίκηση έχει κι’ άλλα ονόματα στη λίστα της εάν δεν γίνει το deal με τον Αντωνίου. Έναν από αυτά είναι και του Αιμίλιου Τέκκη, όπως και ακόμη δύο άλλοι προπονητές.

Ο τελευταίος σταθμός του Στέλιου Αντωνίου ήταν ο ΑΣΙΛ, στον οποίο κατάφερε αρκετά στην συνολική του πορεία, ενώ είχε και πέρασμα και από τον ΠΟΞ.

Η διοίκηση της Ομόνοιας προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ανακάμψει η ομάδα και να μην οδηγηθεί σε περιπέτειες.

Θεόδωρος Τσιολάκης

 

Send this to a friend